Et udpluk af tasker

 

 

Viser lige lidt af de tasker jeg har lavet de sidste par år. Nogle er solgt, andre er givet som gaver og nogle er stadig til salg.

Flere af mine tasker er til salg i denne  Etsy butik som jeg har sammen med nogle italienske veninder der også laver tasker. Der er ikke kun dem jeg viser her men også andre af mine. Vil du vide hvilken så skriv en besked her i kommentar.

Der er mange muligheder når man hækler tasker. Kun ens fantasi sætter grænser. Der hvor der er læder er de fleste nogle hvor keg har fået det specielt lavet hos en dame i Palermo.

1. Taske med beige flap , speciel lavet, og efterårsfarver. Skulderem i sølvkæde. Foret med silke i samme efterårs farver  Lavede jeg et sjal der passede til. Solgte det hurtigt.

2. Taske med lyseblå flap , special lavet, og hæklet stykke i blå/lilla og rosa farver. Skulderrem i sølvkæde. Foret med lilla silke. Solgt

3. Taske med mørkeblå flap, special lavet, og hæklet stykke i to blå farver, beige og grå. Skulderrem i sølvkæde. Foret med grå silke. Solgt.

De her tre er igen med læder special lavet. Hankene i perler er købt samme sted.

1. Denne blev lavet på bestilling. Siderne er beige læder. Hankene er med store perler i beige og sølv på en metal bue for at holde formen. Foret med vinrød velour og pyntet med en porcelæn ugle.

2. Blå taske med clik-clak/purse holder  (ved ikke hvad de hedder på dansk) pyntet med blå sløjfe og en glas dims. Foret med bomuldsstof med små blå blomser. Er stadig til salg.

3. Rød hjerte taske. Hjertet er læder og hæklet på som en lomme. Hankene er perler i rød og sølv. Lukkes med en magnet. Foret med rød stof. Er stadig til salg.

Og lige de sidste for denne gang.

1. Orange bobbel taske. Med skulderem i beige læder lavet specielt til mig. Lukkes med lynlås. Foret med småblomsteret bomuldsstof. Stadig til salg.

2. Trekantet taske. En ide jeg fik som bare skulle prøves. Den er ikke så stor men plads nok til nøgler telefon pg andre småting som vi damer  ikke kan undvære. Foret med mørkorange bomuld. Brugt til gave.

3. Endnu en ide der måtte prøves. Bunden er en bambus bordskåner hvor tasken er hæklet på. Lukkes med en knap og foret med bomuldsstof. Hanken er delvis hæklet og et stykke er læder. Er stadig til salg.

4. Denne blå er en lavet efter en opskrift på Garndesign/Drops. Der er ikke foer i den. Lukkes ved at trække de to skulderremme sammen. Er stadig til salg.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s