Er sommeren….

Slut? Vejret her på Sicilien er underligt. I dag sol, varme og en irreterende vind. I går sol og meget varmt. I foregårs kom der regn… Ikke regn som et par dråber der falder ned, nej det væltede ned i lårtykke stråler i knap en halv time. Vi er heldige at bo et sted hvor vandet ikke bliver liggende pga dårlige kloaker. Efter en time var det umuligt at se her havde været regn. Solen havde tørret vejene lynhurtigt.

Har glemt at fortælle om alle vores killinger ..

Pjuske fik to Små drenge den 21 marts 2018 … Blacky og Trigretto. En hurtig fødsel uden drama. Hun er en supermor. De to små flyttede hjemmefra da de var 12 uger. Vi fandt en god familie der gerne ville have dem begge. Pjuske tog det fint, heldigvis.

image

Miau-miau fik to små drenge den 14.april 2018. Man kan ikke kalde hendes fødsel let og uden drama. De to små Bacardi (den sorte) og Baileyy (den stribede) blev født uden problemer den 14 om eftermiddagen. Kunne godt se hun ikke var helt ok. Underligt for fødselsen var gået fint og hun havde været så dygtig. Begge moderkager var kommet ud som de skulle. Måske var hun bare træt og det var jo først kuld hun fik. Jeg tjekkede hende ved at føle forsigtigt på hendes mave, virkede som hun var lidt oppustede men ellers intet. Intet der tyede på der var flere killinger i maven. Hun passede de små fint selv om hun ikke virkede så frisk. Natten gik fint. Den 15. om formiddagen begyndte hun at pive/miave højt og hun hoppede op i min stol. (Både Pjuske og Miau fødte deres killinger i min stol 🙂 ) for pokker da! kunne se hun havde veer igen! Det kunne bare ikke være rigtig! Men der kom en lille bitte dødfødt og igen kom moderkagen som den skulle. Miau snuste til den lille og så lod hun den bare ligge. .troede det var ok nu og brugte meget tid på at nusse med hende. Og pludselig begyndte hun at hyle meget højt. Det var så hjerteskærende at høre og vidste ikke hvordan jeg skulle hjælpe hende. Der var en lille mere på vej … Den kom med benene først og hovedet sad fast i udgangen. Derfor hylede hun sådan. Måtte have min mand til at hjælpe mig. Han beroligede hende og holdte hende så jeg kunne hælpe hvergang der kom en ve. Endelig kom den ud. Også dødfødt. Det var som om Miau var ok med de var døde. Og hun tog sig extra meget af Bacardi og Bailey. Kun min mand og jeg kunne komme ved siden af dem de første uger. Bacardi og Bailey bor stadig hos os. De er for det meste gode venner.

image

For det ikke skal være løgn så snød Pjuske os. Hun blev gravid næsten med det samme efter hun fik Blacky og Tigretto.  Så vi måtte vente med at sterilisere hende. Den 15. Juli 2018 fik hun  fem … FEM små uldtotter. Tre drenge og to piger. Igen hoppede hun op i min stol da hun fik veer. Under to timer så havde hun født de fem små uden problemer. De er så skønne, har alle strithår en blanding fra Pjuskes lange hår og farens korte. Vi skal finde familier til dem alle for vi har ikke plads til 9 voksne katte her, desværre. Den der er mest grå, en dreng,  er Mojito. Resten har ikke fået en navn endnu.

image

Så nu skal Pjuske sterilliseres på onsdag.  Slut med killinger hos os. Ser ud til Miau ikke kan få flere killinger efter den grimme fødsel hun havde. Må se hvad dr. Dyr siger på onsdag.

tak fordi du læste med .

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s