På gensyn far !

Min elskede far sov stille ind den 22. Juli 2018 efter kort tids sygdom.

Juli i år har været rigtig hård at komme igennem. Min elskede far fyldte 83 år den 3. Juli. Vi snakkede i telefon og han virkede så glad. Selv om han var lidt bekymrede fordi han skulle have fjernet galdeblæren den 13.

Min skønne niece og hendes dejlige familie tog ham og hans kone med i Nyk.F Zoo inden han skulle igennem operationen. De fik den skønneste dag med morfar/oldefar. Hvor ville jeg gerne have været med dem. Men vejen fra Sicilien er lang og ingen til at tage sig af min svigermor. Så jeg måtte nøjes med billeder og opkald fra DK.

image

Den 13. Blev han opereret i Køge og da han var frisk nok blev han overflyttet til Nyk F. Sygehus så han var tættere på familien.

Det gik stærkt. Han kunne ikke huske nogle mere. Sov det meste af tiden. Den 22. ringede min niece til mig at nu sov morfar hele tiden. Det var som om han ikke ville give op. Hun spurgte om jeg ville snakke med ham selv om han ikke var vågen? De ville lægge telefonen ved siden af ham så han kunne høre min stemme. Måske ville det hjælpe ham til at give slip.

Snakkede med/til min elskede far ca kl 15.20 fik sagt hvor meget jeg elsker ham og om alle de minder vi har sammen. Og til sidst sagde jeg det var ok at give slip. Ved ikke om han hørte mig. Men vil tro på han hørte hvert et ord så han tog herfra vidende han var elsket.

Kl 18.15 sov han ind.

På gensyn i himlen elskede far ❤️❤️❤️

image

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s