Virgoletto vores lille baby

Vi havde  sagt vi ikke skulle have flere dyr efter vi mistede vores katte efter en dum nabo hvor vi boede før smed gift ud fordi hun ikke kan lide katte. Vores hund Kikko blev 21 år og syg til sidst så vi valgte at få ham aflivet.

Men hvem kan stå for sådan en lille charmetrold? Det kunne vi ikke ❤️

image

Så lille skønne Virgoletto flyttede ind hos os den 29. maj 2017.

At have en killing i huset efter flere år uden dyr er hårdt. Han blev vores lille baby. I starten var han bange og gemte sig bagved en kaktus i haven. Men efter et par dage løb han rundt og legede i hele haven.

Han var nysgerrig og skulle være med i alt… Og skulle helst være hvor vi var. Eller ligge oppe på muren og kigge på “den store verden”.

Hans ynglingsted var på trappetrinet ind til køkkenet. Der kunne han ligge i timer og sove.

image

Desværre fik vi ikke lang tid med Virgoletto 😦  13. Oktober 2017 løb han ud på vejen fordi han så en anden kat, som han sikkert ville lege med. Vi havde ikke set en af de store herreløse hunde lå gemt på en tom grunde overfor vores hus. Det tog mindre en et sekund … Hunden bed Virgoletto til døde 😦

Det var og er stadig svært. Virgoletto var på kort tid blevet en del af vores familie. Min mand sagde med det samme: aldrig mere dyr for det gør så ondt at miste. At han så ikke kunne holde det er en anden historie 🙂

image

Tak fordi du læste med

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s