Mit første blog indlæg…

Hvad skal det handle om?

Når jeg nu sidder med en helt ny blank side og skal skrive….. ved jeg slet ikke hvordan jeg skal få startet.

Sidder her på Sicilien i en lille strand by ca 120 km fra Palermo. Her har vi vores hus og vores liv. Da vi flyttede hertil i 2001 fra Danmark havde jeg ikke regnet med jeg skulle blive så glad for at være her. Men den flytning er det bedste jeg nogensinde har gjort.

Vi bor ca. 300 meter fra stranden. Her er skønt hele året. Efterår og vinter med regn og blæst har sin charme selv om jeg bliver træt at det efter et par mdr. Foråret er drillesyg som i Danmark. Men SOMMEREN den er skøn lang og til tider MEGET varm. Så nu går jeg bare og venter på sommeren.

Så I vil kunne læse om mit liv på Sicilien.

Siden vil også handle om mit strik og hækling og andre kreative ideer. Jeg strikker mange sjaler, gerne med lace så det ikke er så kedeligt. Hækling er alt lige fra amigurumi til tasker.

Siden vil også blive brugt til at fortælle om vores katte. Dem har vi 6 af …indtil videre. Miau-miau som vi fandt som bette killing på vejen d.25 oktober 2017 – Pjuske flyttede ind den 29.oktober 2017. Den 21. Marts blev Pjuske mor til to killinger, begge drenge, Blacky og Tigretto. Miau-miau blev mor til fire killinger  den 14. April – to var dødfødte desværre. Men to små søde drenge klarede den, Bacardi og Baily.

Håber I vil læse med.

 

2 kommentarer til “Mit første blog indlæg…”

  1. Lyder som en start på en bog. Du kan jo skrive om det der er lige rundt om hjørnet. Beskrive hvad der foregår med handelen og er der fiskeri eller isbod på stranden. Ja der er meget du kan skrive om 🙂 Prøv at se her: http://pennen.cordes.re/ – Det kan da være at du fik nogle ideer?? hehe.. Kram herfra et meget meget varmt København 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s